Naast de vaste te boeken individuele proeverijen vinden er regelmatig bijzondere evenementen plaats bij wijnhuis Robbers & van den Hoogen. Voor groepen zijn er speciale mogelijkheden.


De Wijnlounge !

Donderdag 24 augustus 2017 van 20.00 tot 00.00 uur.

Donderdag 28 september 2017 van 20.00 tot 00.00 uur.

 

Bij: Wijnhuis Robbers & van den Hoogen, Velperweg 23, 6824BC,  Arnhem

 

Een fijne proeverij in wijncafe 'Le Jardin' bij Wijnhuis Robbers en van den Hoogen. Onder de beats van DJ Bertil genieten van een breed assortiment wijnen en lekkere hapjes. Komt u ook gezellig langs? Gratis entree!

 


Cursus Wijnvignet (SDEN Niveau 1) 2017

Zaterdag 21 oktober 2017 Cursus Wijnvignet 09.30 - 17.15 uur

Kent u het verschil tussen de vele wijnen uit de verschillende streken?
Wanneer spreekt men van "kurk"?
Welke wijn past bij zeewolffilet?
Welke wijn past bij mij?
Weet u een origineel cadeau voor mijn partner?
Heeft u dit soort vragen ook wel eens? Dan is deze wijncursus echt iets voor u.

U wordt ontvangen met koffie of thee. Om 10.00 starten wij met een theoretisch gedeelte, gevolgd door een proeverij van 2 wijnen. Tijdens deze zaterdagcursus serveren wij een lunch. Na de lunch volgt een rondleiding door de wijnkelders en het wijnmuseum. Om 14.00 uur vervolg van het theoretisch gedeelte en weer een proeverij met 7 wijnen. De dag wordt afgesloten met een officieel examen. Iedere deelnemer die de cursus met goed gevolg doorloopt, krijgt een wijnvignet SDEN Niveau 1. Het aantal cursisten bedraagt ongeveer twintig personen. 

Het cursusgeld bedraagt € 125,00 per persoon en dat is inclusief de te proeven wijnen, lunch en een erkend diploma.

De cursus vindt plaats in een van de ruimtes van Robbers & van den Hoogen.

Interesse ? Stuur dan een mail aanvraag naar onze eventmanager Jasper Kropveld: jasper@robbersenvandenhoogen.nl (graag met vermelding van uw geboortedatum)   


Najaarsproeverij

Zaterdag 7 oktober 2017 doorlopend van 13.00 - 16.30 uur

Twee keer per jaar organiseren wij een assortimentsproeverij. Robbers & van den Hoogen biedt u dan een unieke kans een groot aantal wijnen uit haar kelders te proeven. Wijnliefhebbers kunnen genieten van vele goede en grote wijnen, waaronder de parels van het 175 jaar oude wijnhuis. Dit is de gelegenheid om uw wijnkelder aan te vullen! Uiteraard zijn er deskundigen aanwezig om uw wijnvragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw keuze. Wij stellen u graag in de gelegenheid een kijkje te nemen in onze immense wijnkelders en daar te wandelen langs de vele houten wijnvaten en de honderdduizenden flessen. Daarnaast hebben wij een aantal mooie flessen rode wijn voor u ter (goed)keuring ontkurkt. Genieten dus! U kunt onaangekondigd komen binnenwandelen en ook uw wijnvrienden zijn meer dan welkom!

Het entreebedrag voor deze uitgebreide proeverij bedraagt € 15,00 per persoon. Bij aankoop ter plekke vanaf 12 flessen, ontvangt u dit bedrag retour.

Bovendien presenteren we u met trots onze nieuwste aanwinsten.