+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Veel gestelde vragen

Hieronder vind u de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

In lijn met het beleid van de overheid met betrekking tot het Corona virus is ons museum en vergaderlocatie tot en met 14 januari gesloten, rondleidingen en proeverijen zijn tot deze tijd afgelast.

Hoe kan ik een klacht indienen?

U kunt een klacht indienen via ons mailadres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vul daar uw gegevens in en vermeld daar uw betreffende klacht. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie aan geven, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de klacht.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Wat zijn de verzend/bezorgkosten?

Onder een aantal van 9 flessen zijn de bezorgkosten €6,95. Indien u 9 of meer flessen besteld, zijn de bezorgkosten gratis. U kunt uw bestelling altijd kostenloos afhalen op onze vestiging in Arnhem.

De verzendkosten van wijnaccessoires en van de vouchers van een wijnproeverijen bedragen € 2,95. 

Hoe wordt mijn verzending verzonden?

Uw bestelling wordt na betaling aangeboden bij DPD, marktleider in Nederland op het gebied van wijnpakketlevering aan consumenten en bedrijven. Zij zullen uw bestelling op het door u aangegeven adres bezorgen. Bij DPD zijn ze ervan overtuigd dat elk pakket dat ze versturen of bezorgen bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon, een organisatie of misschien wel voor een hele industrie. Er is altijd iemand die een pakket verstuurt of verwacht. En zij staan bij hen centraal. Dat zie je terug in de manier van werken, dat is DPD.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

U kunt aangeven wanneer de bestelling wordt bezorgd door DPD. De bezorging vind dan plaats op die dag. Via mail en sms wordt u op de hoogte gehouden over de tijd van levering. Indien u niet thuis bent ontvangt u een kaartje in de brievenbus. Via www.dpd.nl kunt u een nieuwe afspraak maken voor de levering.

Welke prijs wordt er vermeld op de site?

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij vinden het belangrijk dat u uw product en/of bestelling snel, makkelijk en veilig kunt betalen. Dit kan op de volgende manier:

Betalen met iDEAL
Betaal uw bestelling in uw eigen vertrouwde omgeving van Internet Bankieren via iDEAL.

Overboeking
Betaal uw bestelling na ontvangst van de factuur middels een overboeking per bank. U ontvangt de factuur bij uw bestelling en u dient deze binnen 30 dagen na facrtuurdatum te voldoen. U kunt deze betaalmethode kiezen bij het afrekenproces in de webshop.

Robbers & van den Hoogen Wijnkado
Betaal uw bestelling met de cadeaukaart.

Kan ik ook achteraf betalen?

Het is in de wijnshop van Robbers & van den Hoogen mogelijk om achteraf te betalen. Kies dan als betaalmethode 'overboeking' (overmaken op ons bankrekeningnummer na ontvangst van de factuur). U ontvangt dan bij uw bestelling de factuur. Deze dient u binnen veertien dagen na ontvangst te voldoen.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Wat moet ik nu doen?

Neem contact met ons op via 026 445 5912 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zit er een garantie op de producten?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ik ben niet tevreden met de afhandeling van mijn klacht. Wat nu?

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Gaan de rondleidingen en proeverijen door?

Rondleidingen, proeverijen, museumbezoeken en een bezoek aan onze wijnbar zijn weer mogelijk.

Gaat mijn gesprek met de adviseur door?

De gesprekken die met de wijn adviseurs gepland staan gaan vooralsnog door. Mocht u het gesprek willen annuleren, kan dit uiteraard. Neem hiervoor contact op met uw adviseur. 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.