Kelderbezoek

  • Barrique gang

  • Flessengang

  • Wijncafé

  • Terras wijncafé

  • Schatkamer

  • Winkelkelder

  • Wijnkelder

  • Kaas proeven

Wijnproef Arrangementen

Tijdens onze wijnproeverijen op vrijdag en zaterdag kunt u uw smaak verder leren ontdekken en kennis maken met de prachtige en unieke wijnen die ons wijnhuis biedt. Er zijn verschillende soorten wijnproeverijen waaruit u kunt kiezen; Voor grote en kleine groepen, in sfeervolle ruimtes en onder begeleiding van een wijnexpert.

Kom kijken, proeven en genieten

Elke vrijdag en zaterdag is het voor de ware wijnliefhebber echt genieten aan de Arnhemse Velperweg. We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld.

 

Wijnproeven Robbers & van den Hoogen

Museum Proeverij de Luxe / Dégustation

Graag ontvangen we u in wijncafé ‘Le Jardin’ voordat de rondleiding met een kleine groep in de wijnkelders start. U waant zich in een klassiek Frans château, wanneer u in de imponerende kelders rondloopt die ons huis rijk is. Deze proeverij is wat uitgebreider dan de reguliere zaterdagproeverij. Samen met een wijndeskundige proeft u vijf soorten wijn, waarbij de techniek van het proeven wordt besproken. Per arrangement van twee personen ontvangt u een bijzonder aandenken. Na afloop is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Nederlands Wijnmuseum.

Rondleidingen voor deze proeverij starten op zaterdagen tussen 10:00 en 10:30 (tot 13:00 uur).

Kosten € 32,50 per arrangement (1 pers.) inclusief rondleiding en museumbezoek.

 Kosten € 55,- per arrangement (2 pers.) inclusief rondleiding en museumbezoek.


Bestellen    Geef cadeau    Reserveer   

 

Museum Proeverij Basis / Vrijdag en Zaterdagproeverij

Voorafgaand aan de kleine proeverij op vrijdag en zaterdag krijgt u een rondleiding met een kleine groep door onze authentieke wijnkelders, om alvast de sfeer te proeven van ons huis en het rijpingsproces van de wijnen. Hierna worden drie soorten wijn geproefd, met daarbij toelichting van een wijnexpert. Na de proeverij is er de mogelijkheid het Nederlands wijnmuseum te bezoeken, om het bezoek af te maken met een verdieping in de geschiedenis en het proces van wijn maken.

Elke vrijdag om 14:00 uur en zaterdag om 13:30 en 15:00 uur starten de rondleidingen voor de proeverij. Op eigen gelegenheid kunt u het museum bezoeken. Let op: op zaterdag sluit het museum om 17.00 uur, dus als u om 15.00 uur start met de ronleiding, raden wij u aan vooraf het museum te bekijken.  

Kosten zijn € 15,- per deelnemer inclusief rondleiding en museumentree.

Bestellen    Geef cadeau    Reserveer   

 

 Lunchen

Elke zaterdag kunt u lunchen in het wijncafé. Er is een eenvoudige, maar smakelijke lunchkaart verzord door Villa Velperweg.

Lunchgerechten:

Salade met huisgerookte zalm € 12,50
rode bietjes / feta / sesam dressing

Carpaccio met truffelmayonaise, sla, pijnboompitten € 10,00

Huisgemaakte Filet Americain € 9,00
bruin brood / augurk / ei / ui / pikante mayonaise

Huisgemaakte tonijnsalade € 8,50
op boeren witbrood

Vega Wrap € 9,75
hummus / gepofte paprika / spinazie / feta / olijven

Uitsmijter met ham en/of kaas € 7,50

Kalfskroketten met brood € 7,50

Borrelplatter deluxe € 19,50
Proeverij met dagverse en seizoensgebonden producten voor 2 personen 

 

Assortimentsproeverij

Assortimentsproeverij

Twee keer per jaar organiseert Robbers & van den Hoogen assortimentsproeverijen een unieke kans om een groot aantal mooie en exclusieve wijnen uit ons assortiment te proeven. Ervaar de smaak van een brede reeks aan wijnen, waaronder de parels uit ons assortiment. Voor wijnadvies en specifieke vragen kunt u bij onze wijnkenners terecht en daarnaast kunt u een kijkje nemen in onze statige wijnkelders. Kom langs en ontdek welke wijnen bij u passen en een mooie aanvulling zouden vormen op uw persoonlijke collectie.

De assortimentsproeverijen vinden twee keer per jaar plaats.
De kosten voor deze uitgebreide proeverij bedragen € 15,- p.p.
*, inclusief rondgang door de wijnkelders.

Kijk voor meer informatie in de agenda.

 

Agenda
 

*Bij aanschaf van 12 flessen, ontvangt u dit entreebedrag retour.

Assortimentsproeverij

 


Proeverijen op maat

Ook is het mogelijk om uw persoonlijke voorkeuren en wensen te verwerken in een proeverij op maat. Neem gerust contact met ons op over de brede mogelijkheden. We zijn u graag van dienst om samen met u een indrukwekkende en veelzijdige wijnervaring te creëren. 

 

 

Wijnproeverij groepen

Wilt u graag wijn komen proeven met een groter gezelschap? Dan hebben wij speciale arrangementen waarvan u gebruik kunt maken. De arrangementen bestaan uit een rondleiding door de kelders, een bezoek aan het wijnmuseum en een proeverij. Naast door ons samengestelde groepsarrangementen, is het ook mogelijk een eigen evenement te organiseren bij Robbers & van den Hoogen.

Bent u met minder dan 20 personen,
dan zijn de onderstaande extra kosten van toepassing:
€ 80,00 bij een groep tot 10 personen, € 60,00 bij een groep tot 15 personen,
€ 40,00 bij een groep tot 20 personen.

 

Ontdek uw eigen smaak of diep uw persoonlijke wijninteresse uit.
Wij vertellen u graag meer over de bijzondere wereld van wijn. Voor een arrangement op maat, persoonlijk advies of kennismaking met nieuwe wijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Arrangementen

Villa Velperweg

Heerlijk uit eten in Villa Velperweg

Genieten van culinaire specialiteiten en heerlijke wijnen in een authentieke atmosfeer. Vergaderen in stijl, aan de rand van Arnhem centrum. Een bruiloft in het romantische decor van onze statige villa. Of u nu op zoek bent naar een heerlijk restaurant, stijlvolle vergaderruimte of prachtige feestlocatie: Villa Velperweg biedt een unieke ambiance op een fantastische locatie.

Restaurant Villa Velperweg is doordeweeks vanaf 11.30 uur geopend voor een heerlijke lunch of een snel tot uitgebreid diner. Op zaterdag is het restaurant vanaf 16.00 uur geopend.

Bezoek de site voor meer informatie, www.villavelperweg

 

 

Overnachten in Arnhem?

De beste hoteldeals van de allerbeste reissites. Gegarandeerd

Bezoek de site https://www.hotelscombined.nl/Place/Netherlands.htm

 

 

 Hotel Haarhuis