+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Ruimtes

In lijn met het beleid van de overheid met betrekking tot het Corona virus is ons museum en vergaderlocatie tot en met 14 januari gesloten, rondleidingen en proeverijen zijn tot deze tijd afgelast.

Robbers & van den Hoogen beschikt over vele, diverse ruimtes en zalen voor uw eigen evenement of arrangement op maat. Allerlei verschillende locaties op eigen terrein: informeel tot formeel, klein tot groot, modern tot traditioneel, altijd sfeervol en afgestemd op uw wensen.

Wijncafé Le Jardin

Modern en eigentijds, maar passend bij de allure van ons wijnhuis. Le Jardin is één van onze nieuwste locaties. Een fijne loungeachtige ruimte, met bar, waar u heerlijk kunt genieten van een goed glas wijn. Door de glazen wanden wordt de tuin optimaal bij Le Jardin betrokken. In de zomer kunt u in de tuin genieten van een wedstrijdje Pétanque onder de monumentale beuk.

Wijncafevergadering

Wijnbar

De speciale sfeer in de wijnbar wordt mede gecreëerd door het met flessen en fustjes versierde plafond. Proef en geniet in een bijzondere, ongedwongen omgeving die zich uitstekend leent voor recepties, proeverijen en meer. U kunt de Franse kamer en Bibliotheek ook betrekken bij uw evenement vanuit de Wijnbar.

RvdHwijnbar

 

Museumkelder

De museumkelder is met haar mooie, oude gewelven en zicht op de wijnkelders een bijzondere en geschikte ruimte voor proeverijen of diners. De grote houten tafels, kaarsen en smaakvolle details maken dit een sfeervolle locatie.

museumkelder

Franse kamer

Deze klassiek ingerichte ruimte heeft toegang tot het terras en doet de allure van de familieruimte uit de oude Villa Carolinenburg (waarin nu de bistro Villa Velperweg is gevestigd) herleven.

fransekamer

Wijnbibliotheek

Robbers & van den Hoogen beschikt over de grootste wijnbibliotheek van Nederland! De bibliotheek is onderdeel van het wijnmuseum en met haar lange houten tafel zeer geschikt voor bijvoorbeeld diners met kleinere gezelschappen.

Deze zaal wordt gedomineerd door de prachtige kast die vervaardigd zijn door de meubelmaker van de Titanic, J. Groschkus en geschonken door de familie Van Hooff. Bijzonder ook is de zeer uitgebreide kurkentrekkercollectie, uitgesteld in mooie vitrines.

wijnbilbiotheek

Raadskelder

Een intieme ruimte met houten kloosterbanken, uitkijkend op het wijnmsueum. Zeer geschikt voor kleine groepen.

raadskelder

Mogelijkheden afhuren ruimtes

Bent u geïnteresseerd in het afhuren van één van onze bijzondere ruimtes of zalen, of wilt u uw eigen evenement organiseren bij Robbers & van den Hoogen? Ons wijnhuis biedt een brede reeks aan mogelijkheden:

  • Zalen van 2 tot 500 personen
  • Gratis WIFI in alle zalen
  • 90 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • 100m afstand station Arnhem Velperpoort
  • 10 min. loopafstand Arnhem Centrum
  • Restaurant Villa Velperweg op hetzelfde terrein

U kunt alle genoemde locaties afhuren voor bijvoorbeeld een trouwerij, presentatie, borrel, receptie of diner te combineren met een rondleiding of proeverij-arrangementen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en altijd in een stijlvolle en persoonlijke sfeer, precies zoals ú het wilt. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of een afspraak op locatie.

Bel 026 - 4455912 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.